Jongens versus meisjes

2 min read

Een vader en moeder willen altijd het beste voor hun kind. Dus als je kind vraagt om te mogen gaan sporten, dan stimuleer je dat. Ook al betekent dat vaak dat het een puzzel wordt om te zorgen dat iedereen op tijd is waar hij moet zijn. En dan het liefst ook dat ze daarbij op tijd gegeten hebben. Een uitdaging, maar het gaat om het plezier en de gezondheid van je kind. De vraag die belangrijker is, is wat wil je kind gaan doen? De keuze is reuze tegenwoordig. Zeker nu het verschil tussen jongens en meisjes steeds kleiner wordt. Ook jongens mogen gewoon balletlessen volgen als ze van dansen houden. En voor meisjes zijn er speciale damesteams bij sporten, zoals bij voetbal. Zo kan iedereen gewoon doen wat ze het allerleukste vinden. En daar gaat het toch om?

Snel omkleden

Zeker als je kinderen nog jong zijn, beginnen de sportclubjes ook altijd al vroeg op de avond. Soms zelfs nog aan het einde van de middag. Dat is handig, want zo kunnen de kinderen gewoon op de normale tijd naar bed. Het is echter lastiger als het gaat om het halen en brengen en het avondeten. Je zult niet de enige zijn die dit ervaart als een moment van haasten en vliegen. Je wilt dan ook alles zo goed en efficiënt mogelijk regelen. Dan zijn trainingspakken een uitkomst. Een broek en een jasje dat over de sportkleren heen gaat. Dat past altijd! Zo kun je thuis al omkleden en hoeft je kind bij de club alleen maar het trainingspak uit te doen en schoenen te wisselen. En ook na het sporten is het zo weer aangetrokken en kun je snel op weg naar huis om daar lekker te douchen voor het slapen gaan.

Net als je favoriete club

Is jouw kind een echte voetbalfan met een favoriete club? Dan kun je naast het gemak van een trainingspak het ook nog eens extra leuk maken door een outfit van zijn of haar favoriete voetbalclub aan te schaffen. Zo zijn er FC Barcelona trainingspakken, maar natuurlijk ook van andere clubs. Nederlandse clubs of buitenlandse clubs, de keuze is enorm. Dat komt omdat het voetballen zo ontzettend populair is. En hoe leuk is het als jouw kind zich met het trainingspak van zijn favoriete club een echte Ronaldo of Robben in wording voelt! Die trots, dat enthousiasme en die mooie dromen, dat wil je toch zo lang mogelijk stimuleren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *