Sportschool Breda gezond bezig zijn

Wil jij naar een sportschool Breda  ? Dan is dit je kans. Je kan je leven drastisch willen of moeten veranderen. Dit vaak een hele onderneming maar niet onmogelijk. Daarom kan je jezelf pushen tot het eind of hulp vragen aan een personal trainer. Een personal trainer helpt jou met deze stappen te behalen. Elk doel die je hebt behaald mag dan ook uitbundig gevierd worden. Doordat het uitbundig gevierd wordt kan je die boost weer krijgen om je volgende doel te behalen. Deze doelen kan je stellen door middel van SMART formulering. SMART formulering houd in dat je kijkt of je doelen specifiek, meetbaar, acceptabel en realistisch is.  Denk bijvoorbeeld aan een realistische doelstelling. Je wilt binnen een half jaar groei zien in je bouw van je lichaam. Je hebt een tijd erin verwerkt, dat is binnen een half jaar. Wat wil je zien? De groei van je bouw van je lichaam. Is het realistisch? Binnen een half jaar kan je zeker verandering zien, zolang je de juiste voeding binnen krijgt. Is het acceptabel? Dit is voor veel mensen een lastige want voor iedereen is dit anders, al met al moet je zeker opletten dat je je spieren niet belast. 

Blessure 

Als je je spieren belast kan je blessures krijgen, dit kan gevolgen hebben voor de toekomst. Geef je lichaam daarom ook rust, soms een dag soms twee maar rust is belangrijk. Door rust kunnen je spieren herstellen van de ‘schade’ die je aanricht. Je spieren zijn makkelijk uittrekbaar, het zijn een soort elastieken. Daarom kan je zelf kijken wat jou spieren aankunnen als je in de sportschool Breda bent. 

Breda Strength & Conditioning

Voeding

Voeding is een belangrijk grondstof voor je lichaam, als je aan het sporten bent dan verbrand je veel calorieën. Deze calorieën heb je nodig om te kunnen functioneren. Als je geen brandstoffen meer in je lichaam hebt zou je snel moe worden. Als je moe bent heb je geen energie. Als je veel sport heb je je slaap zeker hard nodig. Slaap is gezond, je lichaam heeft minimaal acht uur slaap nodig, meer is ook goed. Soms is slaap niet altijd de oplossing, als jij te slecht eet mis je deze voedingsstoffen. Daardoor kan je ook vermoeid raken. 

Verhouding

Ben je enorm druk dan heb je vaak niet eens tijd om naar de sportschool Breda te gaan. Maar sporten is gezond en zou je helpen om je doelstellingen te veranderen. Tevreden te worden over jezelf is dan het belangrijkste. Natuurlijk ben je al mooi zoals je bent, maar vaak zie jij toch nog iets aan jezelf waarvan je vind dat het moet worden veranderd. Draai hier niet bij door. Als jouw lichaam stop zegt stop dan ook. Je moet goed naar je lichaam luisteren doordat je naar je lichaam luistert zal je zien dat de process vanzelf ook zichtbaar is. Met de juiste voeding, slaap en discipline kom je er zeker wel. Het leuke aan sporten ik dat je dit bijvoorbeeld ook samen kan doen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.