Wat heb je nodig om een sportveld er weer goed uit te laten zien?

Een tuin heeft onderhoud nodig; een sportveld niet. Dat is de heersende opinie. Maar mensen die dat denken, vergissen zich. Het is namelijk een misvatting om te denken dat sportvelden niet ook verzorging of onderhoud nodig hebben. Een van de grootste onderhoudsaspecten van een sportveld is het bijhouden van de belijning. De belijning vervaagt na een tijd en moet op peil gehouden worden. Bij Milati kan je kiezen uit verschillende soorten sportveld belijning om jouw sportveld er weer pico bello uit te laten zien. Hiervoor hoef je niet eerst je oude lijn weg te halen, je kan gewoon over je vorige lijn heen verven.

Belijningskar of -robot

Een voordeel van milati is dat dit bedrijf ook sportveldbelijning biedt op een automatische manier. Zij hebben namelijk een belijnings robot. Het bijzondere aan deze robot belijner is dat deze als enige volledig GPS gestuurd is in plaats van een combinatie van GPS en GSM. Hiermee is deze robot belijner uiterst nauwkeurig en bovendien zelfstandig: de koers hoeft niet uitgezet te worden, de Turf Tank One rekent zelf uit waar de lijnen van het veld of de baan moeten komen en zet dit vervolgens geheel zelfstandig uit. Wat ook mooi meegenomen is, is het feit dat de robot belijner dit ook nog eens in een mum van tijd heeft gepiept: de robot doet er tussen de twintig en dertig minuten over om een heel veld te verven.

Bediening via app

Is er dan werkelijk helemaal niets meer te doen voor u? Wel nee, uiteraard moet de robot wel enige sturing krijgen. Deze sturing verloopt via een app, zodat u de robot via een tablet kan bedienen. Hierbij gaat het om het geven van een opdracht, meer niet. Er hoeft dus niet meer gewerkt te worden met meetlinten en touwen. Een ander voordeel is dat je ook kan kiezen voor een programma waarbij slechts een bepaald deel van het veld wordt belijnd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.